Phase (Jack Garratt)


KUKA: Jack Garrattista povataan seuraavaa isoa nimeä Isosta-Britanniasta ja artisti nappasikin vuodenvaihteessa BBC Sound of 2016 -palkinnon, minkä lisäksi hän voitti Brit Awardsien Critics' Choice -palkinnon. Tähän mennessä kaksi EP:tä (Remnants ja Synesthesiac) julkaissut Garratt on kotimaassaan kiertänyt jo loppuunmyydyillä keikoilla ja huhtikuulle on luvassa uusi kiertue, jonka keikoista osa on jo nyt loppuunmyytyjä.

MITÄ: Jack Garratt julkaisi viime viikolla odotetun debyyttialbuminsa Phase. Itselleni tämä tuttavuus oli entuudestaan täysin vieras, mutta olen niiiin kiitollinen, että päätin tsekata tämän levyn sillä tästä tulee varmasti tämän kevään tehosoitto ja en ihmettelisi vaikka jopa koko vuoden kestosuosikki!

Erityisesti ihastuin itse kappaleeseen Surprise Yourself sekä sen upeaan tunnelmaan. Tämä levy ei kuitenkaan heilu yhden tai kahden hienon biisin varassa vaan kyseessä on mieletön kokonaisuus, joka sopii niin pimeiden talvi-iltojen tunnelmointiin kuin aurinkoisiin kevätpäiviinkin. Suosittelen lämpimästi!

Kommentit

Form for Contact Page (do not remove)