YSTÄVÄKIRJA: Nelli MatulaNimi: Nelli Matula


Ikä: 20

Minua kutsutaan:
Nelliksi tai Napuksi

Minä uskon...
...elämään! On se vähän siirappista, mut siirappi on ihan hyvää.

Parhaat asiat elämässä ovat...
...pienet onnenhetket ja onnistumisen kokemukset. Olisi aika kamalaa jos elämä olisi pelkkää naamalattiakontaktia.

Minua kuvaillaan...
...loud mouth. Otan sen kehuna.

10 vuotta sitten minä...
...olin kunnon poikatyttö. Pidin aina maastokuosia, hengasin poikien kanssa ja halusin inttiin. Halusin itse asiassa monta vuotta. Vasta joskus pari vuotta sitten muutin mieleni. Halusin aiemmin siis ilmavoimiin ja treenasinkin siihen todella pitkään kunnes tajusin, että ei mun tarvitse mennä

Paras laulu maailmassa on...
...äidin laulama tuutulaulu.

Jos minä olisin laulu, olisin...
Beyonce - Diva, koska musta on jotenkin hauskaa jos muija on jotenkin överi-itsevarma koska se on jostain syystä jengille aina sellainen punainen vaate. Katsokaa vaikka Cheekiä ja mitä se tekee! Miksei nainen voisi tehdä samaa?

Salainen ihastukseni kohde on...
... Gigi Gorgeous (girl crush)


En voisi elää ilman...
...tortilloja. Laitan niihin falafelia, tzatzikia ja pinaatinlehtiä. It's bomb, girl!

Hävitän aina...
...korvatulpat. Mä oon kyllä vähän neuroottinen enkä yleensä hävitä tavaroita. Mä oon oikeesti kunnon rahtimuuli ja mulla on mukana yleensä rinkallinen tavaraa mukana, mulla on paniikkipähkinät aina mukana jos tulee yllättävä nälkä, mulla on vesipullo, kymmenen asuvaihtoehtoa ei riitä...

Minä rakastan...
...aurinkoa. Sää vaikuttaa muhun tosi paljon, aina jos on hyvä sää niin en pysty olemaan huonolla tuulella vaikka olisi ollut kuinka huono päivä.

Minä vihaan...
...lyhyitä yöunia. Yli kaiken.

Mottoni:
Talk is cheap, actions matter.

Toteemieläimeni:
Kani. Kun ajattelee sitä eläimenä, niin ajattelee helposti, että se on jotenkin hirveän pelokas ja hauras. Kuitenkin niissä on jotain tosi mageeta jos miettii esimerkiksi miten rusakko toimii luonnossa. Vaikka se on ihan selkeästi ravintoketjun pohjalla ja sen yläpuolella on tosi paljon kaikenlaisia saalistajia, niin silti hyvin usein ne nököttää jossakin aukealla niityllä tai vastaavaa kun monet jotka on samassa asemassa piiloutuu niin, että niitä saa oikeasti etsiä jotta ne löytää. On jotenkin inspiroivaa, että vaikka ei olisikaan mitenkään aggressiivinen, voi silti olla jotenkin auki ja uskaltaa käyttää tietynlaista rohkeutta mikä auttaa olemaan auki itselle, muille ihmisille ja maailmalle. Se on aika siistiä.

Jos minulla olisi kuninkaallisia voimia päivän ajan, minä...
Musta olisi siistiä jos joka ikinen ihminen maailmassa vaihtaisi kehoja vaikkapa miehet naisiksi, valkoihoiset tummaihoisiksi ja länsimaiset kehitysmaahan tai sota-alueille... Niin, että kaikki pääsisi jotenkin omissa nahoissaan kokemaan sen millaista sillä toisella ihmisellä on.

Autiolle saarelle ottaisin mukaani:
Aurinkoöljyä ja self help-kirjan. Meditoisin, ottaisin aurinkoa ja kehittäisin itseäni.

Googletan itseni: a) en ikinä b) ”en ikinä” c) joskus d) usein
Olen: a) introvertti b) ekstrovertti c) olen sekasorto
Valehtelin tässä kirjassa: a) kyllä b) ei


Kommentit

Form for Contact Page (do not remove)