Noin viikon biisit


Noin viikon biisit esittelee uutta musiikkia, varteenotettavia tulokkaita, sekä muita Musiikkiblogin tämän hetken suosikkeja.


Vesta - 3.30

Toisaalta Vesta on mielestäni hienointa mitä suomalaiselle pop-musiikille on tapahtunut viime vuosina. Samalla kuitenkin huomaan itse skippaavani Vestan biisit jopa omilta soittolistoiltani, ellen ole erityisen vestamaisella tuulella. Näin syksyn harmaudessa ovat hämärinä iltoina vestamaiset tuntemukset kuitenkin jatkuvasti olleet päivä päivältä vahvemmin läsnä. 

Nyt niihin tunnelmiin on julkaistu aivan loistava raita. Vesta on tehnyt oman tulkintansa Tapaninpäivänä ensi-iltansa saavan Juice-elokuvan viralliseksi tunnariksi. Vuonna 1975 julkaistun 3.30 -kappale on nyt tuotu vuoteen 2018. Vesta on sovittanut oman versionsa Matti Ahopellon kanssa.


Jannika B - Kaksi jotka pelkää


Yksi viime viikkoina kovassa soitossa ollut kappale on Jannika B:n uutuus Kaksi jotka pelkää. Siinä on jotakin ihanan ilmavaa ja samalla groovahtavaa, ja hunajainen kertsi jää ihanasti päähän leijailemaan. Kaksi jotka pelkää on kirjoitettu yhdessä Niko Lithin ja Heidi Maria Paalasen kanssa ja sen on tuottanut Joonas Angeria.


Backstreet Boys - Chances

Jokainen, joka minut oikeasti tuntee, tietää myös, että olen pienestä saakka ollut suunnaton Bäkkäreiden fani. Tänä vuonna minua onkin hemmoteltu oikein urakalla! Viisikko on julkaissut uutta musiikkia kaksin käsin ja ilokseni Backstreet Boys saapuu myös Helsinkiin Hartwall Areenalle ensi kesänä!

Backstreet Boys on mielestäni aina ollut poikabändien aatelistoa ensisijaisesti sen vuoksi, että bändi laulaa niin hyvin yhteen. Lisäarvoa on omasta näkökulmastani tuonut myös poikabändin arvokas vanheneminen. Backstreet Boys on pysynyt yhdessä jo 25 vuotta, ja on osannut päivittää itseään ja soundiaan jatkuvasti aikaansa sopivaksi. 
Benjamin - Juon sut pois

Benjamin on avannut uuden luvun menestystarinassaan, uusi julkaisu Juon sut pois seurasi edeltäjäänsä Spotifyn ykköseksi. Juon sut pois on haikea, mutta vahva, ja kaikessa yksinkertaisuudessaan kiinni ihan perusasioissa ja -rakenteissa (mikä popissa yleensä muutenkin toimii erinomaisesti).

Aiemmin englanninkielistä poppia esittänyt Benjamin teki elokuussa näyttävän paluun ensimmäisellä suomenkielisellä kappaleellaan Naarmuja, ja molemmat uudet julkaisut ovat osoittaneet, että Benjamin on mielenkiintoisimpia nousevia artisteja Suomessa tällä hetkellä. Uusiin sinkkujulkaisuihin verrattuna esimerkiksi aiempi julkaisunsa aikaan vielä passelina biisinä pitämäni englanninkielinen Young and Restless kuulostaa lähes autotallidemolta. 


New Ro - I cum

Uusista luvuista puheenollen, kotimainen Ronya hautasi hiljan vanha artistiminänsä. Hän on nyt New Ro, joka on solminut kansainvälisen kustannussopimuksen Saksan Sony/ATV:n kanssa. Ensimmäinen New Ron kappale on Jurekin tuottama I Cum, joka kertoo siitä, kun kaikki muu suhteessa on päin helvettiä, mutta seksi on niin hyvää, että toisen luokse palaa aina uudestaan. New Ron syntyä juhlitaan Helsingin Semifinalissa 8. joulukuuta.


Muut vuosisoittolistalle lisätyt biisit


Cardi B - Money
Ainty - Sä viet mua
Intiaanikesä - Laavalamppu
Jeremie - rokkaa
Ava Max - Sweet But Psycho
Kasmir - Valoo
Afromikko & F - Euforiaan
SANNI - Dracula
Gerard Way - Baby You're a Haunted House
P!nk - A Million Dreams
Say Lou Lou - Ana
Robyn - Human Being / feat. Zhala
Gasellit - Valehtele mulle / feat. Yeboyah
Gasellit - Sitten Kun / feat. Paperi T
Elle King - Talk Of The Town
MØ - Beautiful Wreck
YOUNGHEARTED - Sun Syliin
Blonde Redhead - We Should Be Holding Hands
Bring Me The Horizon - Wonderful Life / feat. Dani Filth
Maija Vilkkumaa - Teini
Silkinpehmee - Siunaukset
Pesso - Saippuakupla
Icona Pop - Rhythm in My Blood
Anne-Marie - Perfect To Me
SONNY - Pelottaa
Carly Rae Jepsen - Party For One
Sabrina Carpenter - Paris
Hozier - Nina Cried Power
Pete Parkkonen - Mä haluun sut tänään
Violet Days - I Think...
Imagine Dragons - Machine
Milow - Lay Your Worry Down / feat. Matt Simons
Pasa - Kunhan oot siinä mun vieressä
Nao - If You Ever / feat. 6LACK
Panic! At The Disco - The Greatest Show
Glowie - Body
Aurora - Bam Bam / feat. Raappana
Aleksanteri Hakaniemi - Valoon
Lukas Graham - You're Not the Only One (Redemption Song)
Molly - Bangs
costee - Toivon
Ariana Grande - thank u, next
Kalevauva.fi, VG + & Mira Luoti - Nykymusiikki on niin kamalaa
Adikia - Kopperfield
Erika Costell - Karma
Sini Yasemin - Adoptoi mun sydän
Lil Peep - Broken Smile (My All)
Ege Zulu - Mona Lisa / feat. Shrty
Olavi Uusivirta - Waterloo
Jenna Alexa - Koskettaa
Pauliina Kokkonen - San Fransisco
Blind Channel - Over My Dead Body
Alessia Cara - Not Today
Mike WiLL Made-It, Pharrell Williams & Kendrick Lamar - The Mantra


Vuosisoittolista 2018


Noin viikon biisit esittelee uutta musiikkia, varteenotettavia tulokkaita, sekä muita Musiikkiblogin tämän hetken suosikkeja. Soittolista päivittyy perjantaisin, ja postaussarja noin kerran viikossa, eli silloin tällöin, eli emme oikeastaan osaa sanoa milloin. Seuraa soittolistaa Spotifyssa tästä.
 

Kommentit

Form for Contact Page (do not remove)