Musiikkiblogi x Leo

2019/08/01Vuonna 2019 Musiikkiblogi.fi tarjoilee joka kuukaudelle oman soittolistan. Elokuun soittarin on kuratoinut Leo, ja se tarjoaa kesän jokaiseen fiilikseen jotain.


Elokuun soittolistalta löytyy liuta biisejä, joista jokainen on vaikuttanut Leon elämään, ja saanut hetkeksi pysähtymään.

"Välillä tulee biisejä jotka pysäyttää, ja ne jää omaan elämään osaksi elämän soundtrackia", Leo kertoo. "Jos löydän jonkun biisin mistä tykkään, mulla on tapana kuunnella sitä monta viikkoa tai kuukautta putkeen. Tässä soittolistassa on mun lempiartisteja ja kappaleita, joita rakastan."

Musiikkiblogin soittolistasarja esittelee eri artistien kuratoimaa musiikkia kuukausittain. Kuukauden artistisoittolistan löydät aina etusivun karusellista, sekä Musiikkiblogin Spotify-profiilista. Ota seurantaan Musiikkiblogin Spotify ja tutustu muihinkin Musiikkiblogin soittareihin täältä.


Lähetä kommentti

INSTAGRAM @joannahearts

© MUSIIKKIBLOGI. Design by FCD. Musiikkiblogi.fi fiilistelee juuri nyt: Lauv, Yeboyahin visuaalinen EP, Lizzon huilusoolot, saapuva syksy.