BLOGGAAJASoft spottini musiikissa ovat mehevät soundit sekä nälkäiset tulokkaat. Kuuntelen kaikkea laidasta laitaan, mutta erityisesti sydäntäni lähellä on aina ollut rock. Viime vuosina kuitenkin myös pop ja muu kevyempi musiikki on alkanut ottaa jalansijaa omissa musiikkimieltymyksissäni, sen olen ottanut ilolla vastaan. 

Olen pitkän linjan kirjoittaja, kokenut sisällöntuottaja, sekä myös äärimmäisen kiinnostunut valokuvaamisesta musiikin ja kulttuurin parissa. Valokuvauksessa minua kiinnostaa erityisesti se mitä musiikkituotannon kulissien takana tapahtuu; elämä kiertuebussissa, studiolla, backstagella tai muuten vain tekemisen temmellyksessä.

Minua kiinnostaa artisteissa se mikä saa heidät syttymään ja luomaan juuri sellaista taidetta kun he luovat. Myös ihmisissä yleisesti minua kiinnostaa se mikä tekee meistä juuri meidänlaisiamme. Pidän aidoista ja luovista ihmisistä, jotka puskevat toisiaan eteenpäin ja ovat intohimoisia sen suhteen mille ovat omistautuneet.

Musiikkiblogi.fi sai aikoinaan alkunsa Rosvot.fi-musiikkiblogiportaalissa, jossa blogi näki ensimmäiset päivänsä elokuussa 2014. Sitä ennen olin tuottanut samankaltaista sisältöä omassa webzinessäni vuosina 2008-2014 sekä erinäisissä muissa musiikkimedioissa. Musiikkiblogi.fi lanseerattiin elokuussa 2018.

Lue lisää sivustosta täällä.

Available for hire! Portfolio täällä.

Instagram: @joannahearts 
Facebook: @thejoannahearts
INSTAGRAM @joannahearts

© MUSIIKKIBLOGI. Design by FCD. Musiikkiblogi.fi fiilistelee juuri nyt: Lauv, Yeboyahin visuaalinen EP, Lizzon huilusoolot, saapuva syksy.