10 syytä miksi Justin Timberlake on niin awesome

Kun olin pieni, olin aivan hillitön Backstreet boys -fani. Fanitin bändiä aivan julmetusti ihan ala-asteen loppuun asti ja vaikka toki tykkäsin Spaissareistakin aina välillä, Bäkkärit oli kuitenkin se se suurin juttu. Niihin aikoihin piti aina fanittaa yhtä poikabändiä uskonnollisesti, eikä saanut tykätä monesta, joten en voinut virallisesti tykätä esimerkiksi N Syncistä. Siksi kuuntelin myös niitä salaa, enkä kertonut kenellekään ettei  true-faniuteni Backstreet Boysin kanssa järkkyisi! Nyt kun katson taaskepäin, niin onhan Backstreet Boys nyt musiikillisesti paljon korkeatasaoisempi, vaikka olihan N Syncilläkin huikeat hetkensä...

Kun N Sync jossain vaiheessa sitten hajosi, lähti Justin Timberlake sooloksi ja nousi omaksi suosikikseni hetkessä. Muistan kuinka Justinin ensimmäisen soololevyn aikaan huoneeni oli tapetoitu Justinin (usein paidattomilla) kuvilla, ja erityisen eläväisesti on mieleeni jäänyt tämä kuva, joka oli ripustettu vaatekaappini oveen Demistä saatuna julisteena. Justified oli lempilevyni niin pitkään, ja hivelee edelleen nostalgiaanturoitani syvästi. Nyt, kymmenisen vuotta myöhemmin, on Timberlakella vyönsä alla muutama levy lisää ja jäbä on harvinaisen hyvä... no, kaikessa. Tässä pari esimerkkiä siitä, miksi Justin Timberlake on niin kova jätkä.


1. Justin Timberlake hän on työskennellyt asemansa eteen

Justin Timberlake on tehnyt ahkerasti töitä saavuttaakseen nykyisen asemansa. Alkaen muutamista tv-esiintymisistä 11-vuotiaana, jatkuen Mickey Mouse Clubiin muutamaa vuotta myöhemmin ihan kivassa seurassa, on tyyppi siis ollut uralla nuoresta iästään huolimatta jo parisenkymmentä vuotta. Nykyään hän on musiikillisten saavutuksiensa lisäksi kehittänyt myös oman vaatebrändinsä sekä omistaa oman golf clubin ja tuotantoyhtiön.
2. 901 - Tequila!

Tiesittekö, että Justin Timberlakella on oma tequila-brändi nimeltä 901? Ei sillä, että tequila olisi mitenkään supermaittavaa, mutta pakko myöntää, että täysi-ikäisyyden kynnyksellä siitä tuli kaikista shoteista eniten se "mun juttu." Kadun kyllä sitä päivää kun tequilasta tuli mun juttu. Tequilan ei pitäisi olla kenenkään juttu. 901-tequilan nimi tulee siitä, että se on Justin Timberlaken mukaan se kellonaika kun ilta loppuu ja yö kaupungilla alkaa.
3. Punk'd

Koska en pääse koskaan yli tästä ihkaensimmäisestä Punk'din jaksosta, jossa koko Timberlaken asunto ja omaisuus on muka pakattu laatikkoihin maksamattomien verojen vuoksi, mukaanlukien esimerkiksi koira sekä rikottu kitara. En tiedä nautinko enemmän reaktiosta koko kusetukseen vai reaktiosta siihen kun selkiää, että kyseessä ylipäätään on kusetus. Hilarious.
4. Justin Timberlake voi tehdä mitä tahansa ja olla kova jätkä

Justin voi laulaa falsettoa ja saada silti kaikki naiset, tehdä tosi häröjä juttuja ja olla silti hauska ja olla todella sikki tanssija. Mielestäni monitaitoisuus on aina hienoa ja arvostettavaa ja Timberlakesta erityisen siistin tekee se, että hän osaa nauraa itsellensä, olla itsevarma ja kokeilla erilaisia juttuja, vieläpä onnistuen niistä mallikkaasti! Mukavuusalueensa ulkopuolella vieraileminen johtaa yleensä aina kovaan kasvuun joten onko ihmekään, että kaikkien kokeilemiensa erilaisten juttujen jälkeen Justin Timberlake on kasvanut niin suurenmoiseksi?5. Justin Timberlake on kasvanut uransa mukana

Mielestäni on kaikenlaisille taiteilijoille tärkeää pysyä jossakin määrin ajan hermoilla, tai ainakin kasvaa sen mukana johonkin suuntaan samalla pysyen itselleen rehellisenä. Koska Timberlake on tosiaan ollut alalla jo niin pitkään, on ollut hienoa huomata miten hän on kasvanut ei ainoastaan esiintyjästä bisnesmieheksi, vaan myös jo pelkästään musiikillisesti. N Sync oli vain yksi luku tähden elämässä ja sen aikana Timberlake tarjoili kuulijoilleen hyvinkin vapautunutta ja catchya poikabändipoppia, siitä irtauduttuaan soololevyiltä kajahti katu-uskottavaa ja mukaansatempaavaa r'n'b:tä ja on siitä lähtien ottanut musiikkiinsa mukaan vaikutteita eri genreistä niinkin paljon, että uusin The 20/20 Experience muistuttaa jopa neo soulia! Erittäin smooth. Itse tykkään nykyään erityisesti tästä "aikuisemmasta" Justin Timberlakesta.
6. I'm ready

Vain Justin Timberlake saa kaikki jännityksensä rajoille uuden levynsä trailerilla ennen julkaisua, vaikka se ei edes sisällä sekuntiakaan musiikkia.
7. Justin Timberlake kirjoitti nämä biisit

Pop, Dick in a box, LoveStoned (!!), Like I Love You, Sexyback, Suit & Tie ja Britney Spearsin kanssa yhdessä tehty What it's like to be me.
8. Justin Timberlake antaa hyvän kiertää

Jo N Sync -ajoista asti on Justin Timberlake ollut hyvin vahvasti mukana tekemässä hyväntekeväisyyttä erilaisissa organisaatioissa. 'N Syncillä oli aikoinaan oma Challenge for the Children, joka suuntasi varoja lukuisiin eri hyväntekeväisyysjärjestöihin ja milleniumin vaihteessa Timberlake perusti oman Justin Timberlake Foundationin, joka rahoitti aluksi lähinnä erilaisia musiikkikoulutusmahdollisuuksia kouluissa, mutta on sittemmin laajentanut vaikutuspiiriään. Hän on myös tehnyt lukuisia suuria henkilökohtaisia lahjoituksia eri tahoille. Sharing is caring!


9. Koska Justin tulee Suomeen toukokuussa 2014!

En koskaan nähnyt N Synciä livenä koska bändi ei rantautunut Suomeen asti niin isona kuin jenkkilässä. Soolonakaan mies ei ole vielä Suomessa vieraillut joten toukokuussa Helsingin Hartwall Areenalle saapuva The 20/20 Experience World Tour on siis Suomessa ensimmäinen laatuaan! En kestä, se tulee olemaan niin siistiä!! Liput myynnissä än yy tee nyt!

10. Koska tämä blogi.


Kuvat: Tom Munro


Kommentit

  1. Nojoo, puhut asiaa. Mutta...

    http://www.bing.com/images/search?q=justin+timberlake+in+90%27s&FORM=HDRSC2#view=detail&id=2863ECE36D9DB888BAAABBA496644BDD9F3CCCBD&selectedIndex=21    Ehkä jopa ton voi antaa anteeksi, onhan se sen verran kova jätkä.

    VastaaPoista
  2. Meinasin laittaa yhdeksi syyksi sen tukkaevoluution :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Form for Contact Page (do not remove)