Provinssi 1/2

Provinssi
Hyvää huomenta ja terveisiä Seinäjoelta! Saavuimme keskiviikon ja torstain välisenä yönä ja liityimme Provinssin rientoihin torstaina iltapäivällä. Provinssi on tänä vuonna käynyt läpi mielenkiintoisia muutoksia taustavoimissaan joten odotin innolla millaiset festarit valtaisivat Törnävän tänä vuonna.

Provinssilla on erityinen paikka sydämessäni sillä se on ensimmäinen festivaali johon olen ikinä elämässäni osallistunut. Viime vuonna Provinssi tiivistyi kaksipäiväiseksi ja päälavakin poistettiin käytöstä kokonaan, tilalle kohosi suuri jättiteltta. Tänä vuonna festivaaliohjelma on jopa huimat neljä päivää pitkä ja ohjelma on kieltämättä aika jäätävän kova.  Festarin pääesiintyjänä nähdään päälavalla lauantaina esiintyvä Faith No More.

Alan nyt valmistautumaan perjantaipäivään ja tässä muutamia kuvia eiliseltä! Eilen Törnävänsaarelle saapui yhteensä 20 000 juhlijaa!Tänä vuonna Provinssi alkoi tuntua taas ihmisten juhlalta.Yleisössä lemmiskeltiin...Riemastuttiin...Ja jopa voimisteltiin... jotkut tosin taidokkaammin kuin toiset. (Jälkimmäisillä viittaan lähinnä itseeni.)Myös teeppareita myytiin teltta kuumana.Ja osa nautti festareistaan HERO VIP -alueella.Hollywood Undead tarjosi kovaa kyytiä vaaleanpunaisessa teltassa.Ja Elastista hymyilytti päälavalla.Kovimmassa tohinassa jotkut hävittivät jopa rakkaimmat aarteensa.Itse kävin jututtamassa mm. ihanaa Olavi Uusivirtaa......jota myös muu yleisö tuntui rakastavan.The Script taas valloitti ihmisiä päälavalla.Provinssiksi lyhennetty Provinssirock elää ja voi hyvin ja uskaltaa jälleen unelmoida tulevasta.Kun aamu taas sarastaa, starttaa Törnävässäkin taas uusi päivä. Palailen tällaisten lyhyiden kuvareportaasien nimissä pitkin festareita mutta reaaliaikaisesti voi touhujani seurata somessa (Instagram: @joannahearts)! Kunnon artistikohtaiset galleriat ja haastismeiningit saatte nautiskella myöhemmin.

Ihanaa viikonloppua kaikille festaroijille sekä festaroimattomille!

Kommentit

Form for Contact Page (do not remove)