Jessie J

2015/07/22 Pori JazzKävin tänä vuonna ensimmäistä kertaa elämässäni Pori Jazzeilla, missä juhlittiin tänä vuonna jo viidettäkymmenettä juhlavuotta! Huh! Olen muutamana aikaisempanakin vuoten harkinnut Poriin köröttelyä, mutta kun Jessie J ilmestyi Pori Jazzin ohjelmistoon tänä vuonna, en enää voinut kieltäytyä!

Olen toivonut ja odottanut Jessie J:n saapumista Suomeen kuin kuuta nousevaa sillä kyseessä on yksi omista suosikkinaisartisteistani popin saralla. Neljä vuotta sitten ilmestynyt debyytti "Who You Are" on edelleen yksi suosikkilevyistäni. Jessie J nousi Kirjurinluodon päälavalle perjantaina ja keräsi lavan edustale ihan kivasti porukkaa. Yleisö ei kuitenkaan innostunut tähdestä aivan niin paljon kuin olisin odottanut/toivonut ja laulajan yleisön huudatukset jäivät aika vaisuiksi.

En myöskään saanut Jessie J:stä aivan yhtä maanläheistä kuvaa kuin mm. myöhemmin illalla esiintyväsyä Paloma Faithista. Energiaa ja sassynessiä Jessiestä kuitenkin löytyi tunteella ladatut välispiikit tekivät keikasta hieman lämpimämmän oloisen. Kaiken kaikkiaan olen suunnattoman iloinen, että pääsin vihdoin näkemään Jessie J:n livenä vaikka keikka ei yltänytkään aivan sille tasolle kuin olisin toivonut!Lähetä kommentti

INSTAGRAM @joannahearts

© MUSIIKKIBLOGI. Design by FCD. Musiikkiblogi.fi fiilistelee juuri nyt: Lauv, Yeboyahin visuaalinen EP, Lizzon huilusoolot, saapuva syksy.