YSTÄVÄKIRJA: Vilma AlinaOn aurinkoinen kevätpäivä kun ihana Vilma Alina saapuu Kallion olohuonemaiseen Siltaseen värikkäässä huivissa ja leveä hymy kasvoillaan. Tarjoan kahvin ja vaihdamme kuulumisia. Kerron etten ole saanut juhakasikasia pois päästäni viikkoihin. "Mä vähän kauhistelin sitä, että laitanko mä oikeasti ulos tämmösen biisin", pohtii Vilma Alina puhuttaessa Juha88-hitistä, joka singahti kansan suosioon ja toi nuorelle naiselle hiljattain myös kultalevyn.

Tapaammisellamme on tarkoitus, tietenkin. Otan laukustani ystäväkirjan ja ojennan kuvankauniille naiselle kynän. Tänään ystäväkirjan avaa Vilma Alina.

Nimi: Vilma Alina Lähteenmäki


Ikä: 22

Minua kutsutaan:
Vilmuska

Minä uskon...
...että kaikki kääntyy hyväksi :)

Parhaat asiat elämässä ovat...
...usein sellaisia yllättäviä juttuja mitä ei osannut odottaa.

Minua kuvaillaan…
...hömpäksi.

10 vuotta sitten minä...
...olin nörtti!!! HARRY POTTER 4EVER <3 Mä olin 12-vuotiaana tosi hyvä koulussa ja tykkäsin kaikista fantasiajutuista kuten Harry Potterista ja Lord Of The Ringsistä.

Paras laulu maailmassa on...

Jos minä olisin laulu, olisin...

Salainen ihastukseni kohde on...
...Pää lyö tyhjää niin pistän klassikon: Ryan Gosling (maailman leimein vastaus :D)

En voisi elää ilman...
...aurinkoa! Mä huomaan, että muhun vaikuttaa ihan tosi paljon jos ei saa valoa ja aurinkoa. Tulee paljon ahdistuneempi olo heti.

Hävitän aina...
...koko ajan, ihan kaiken. Mä en ole järjestelmällinen millään tavalla. Mulle käy ihan tosi usein sellaista, että ihan kotona pienessä kämpässä hävitän jotain mikä mulla on just ollut kädessä. Mä kuljen siellä ja lasken tavaran johonkin tai laitan sen johonkin laatikkoon eikä mulla oo mitään muistikuvaa siitä mihin mä olen laittanut ne tavarat.

Minä rakastan:
Loputtomia yllätyksellisiä iltoja. <3

Minä vihaan:
Kateutta. Se jotenkin pilaa aina kaiken.

Mottoni:
Ei pidä koskaan ajatella, että on valmis, vaan jatkaa kehittymistä.

Toteemieläimeni:
Apina.

Jos minulla olisi jumalallisia voimia päivän ajan, minä...
haluaisin osata ilmiintyä!! Mieti kun voisi päästä ihan mihin vaan silmänräpäyksessä! Sen voiman mä haluaisin.

Autiolle saarelle ottaisin mukaani:
Ystävän <3

Googletan itseni: a) en ikinä b) ”en ikinä” c) joskus d) usein
Olen: a) introvertti b) ekstrovertti c) olen sekasorto
Valehtelin tässä kirjassa: a) kyllä b) ei

Kommentit

Form for Contact Page (do not remove)