Noin viikon biisitKasmir - Moshaamaan


Valehtelisin jos väittäisin etteikö Kasmirin edellinen sinkku Amen olisi herättänyt kiinnostustani siitä millaista artistin tuleva materiaali tulee olemaan. Kappale flirttaili sellaisen tummasävytteisemmän popin kanssa, jota myös Kasmirin debyyttilevyllä kuultiin muutaman kappaleen verran (Valkoista Kohinaa, Aavikko).

Tänään julkaistu uutuussinkku Moshaamaan ei kuitenkaan jatka samaa linjaa. Jos olette odottaneet Kasmirilta kesäbiisiä tälle vuodelle, tämä taitaa olla se. Moshaamaan on hyväntuulinen muistelo nuoruusaikojen moshpiteistä ja revenneistä rotseista. Ikävöikö tyyppi raskaaseen musiikkiin kallistuvaa musiikillista menneisyyttään? Tuskin, mutta aina saa onneksi nostalgisoida. Moshaus tämän kappaleen tahtiin tuskin onnistuu ainakaan kovin luontevasti, mutta tässä biisissä ei olekaan kyse moshaamisesta, vaan sen kunnioittamisesta popin saralla. Moshaamaan jättää mielenkiintoisen ja laajan musiikillisen spektrin itsensä ja edeltävän sinkkunsa väliin herättäen väkisinkin pohdiskelua siitä mitä artistin seuraava levy tuo tullessaan.

Sanni - Vahinko

Jos mikään on koskaan kuulostanut läpikotaisin Sannilta, niin tämä neitokaisen uusi kappale. Vahinko on nimittäin ehkä uusinta uutta Sannia, mutta mitään uudenlaista se ei juurikaan tarjoile. Lyriikoissa pyöritään edelleen tuttuun tapaan arkisissa paikoissa jossakin instagramin ja lähialepan hyllyjen välissä. Siitä huolimatta biisi ei jää pelkäksi vahinkosinkuksi vaan jättää jälkensa, etenkin jo Sannista entuudestaan tykkäävät varmasti pitävät tästäkin sinkusta. Sielunmaisemassa tämä soi jo kesän festareilla yleisön säestämänä. Mihin suuntaan te kallistutte? Jei vai nei?

Lisäksi soittolistalle on lisätty seuraavat kappaleet:


Little Boots - Staring At The Sun
Billy Talent - Louder Than The DJ
The Temper Trap – Alive
Elle King - Good Girls
Beartooth - However You Want It Said
Pariisin Kevät - Tiputa sun aseet


Noin viikon biisit 2016


Kommentit

Form for Contact Page (do not remove)