YSTÄVÄKIRJA: Brädi


Nimi: Kari Härkönen


Ikä:
37

Minua kutsutaan:
Brädiksi ja Kapaksi

Minä uskon...
...ystäväkirjojen maagisuuteen. Ilman näitä ei voi ihminen kasvaa aikuiseksi!

Parhaat asiat elämässä ovat...
...arjen pikku asioita. Mä oon semmonen simppeli kaveri, tykkään fiilistellä pikkujuttuja.

Minua kuvaillaan...
...ystävälliseksi konkariksi.

10 vuotta sitten minä...
...toivoin räppääväni kymmenen vuoden päästä.

Paras laulu maailmassa on...
Guns 'n' Roses - November Rain! Siinä on jotenkin kaikki kohdillaan; uskomaton tunnelma ja Guns 'n' Roses on varmaan mun suosikkibändi kautta aikojen. Axl laulaa niin superhyvin, tässä on eeppinen kitarasoolo, hieno videokin... November Rain on jotenkin sellainen tunnelmapala ettei oo toista. Mulla on iso sellainen tukkarokkipala tuolla sydämessä, siellä on Mötley Crüe, Skid Row, Guns 'n' Roses ja muut jotka oli kovia juttuja pikkupoikana sekä yhä edelleen. Sitten räppi tuli ja vei sen sydämen mutta on ollut silti siistiä seurata Santa Cruzia ja muita jotka menestyy maailmalla tällä hetkellä.

Vaikuttaako se mitenkään siihen miten teet musiikkia, teet kuitenkin räppiä mikä on aika kaukana tukkarokkihevistä?
Varmaan joo, tykkään esimerkiksi isoista kertosäkeistä ja myös lavalla oleminen on ehkä saanut vaikutteita sieltä. Oon kuullut, että mulla on enemmän rokkistaran maneereja kuin kliseisiä hip hop -muuveja. Kyllä mä uskon, että siinä joku on. Ja myös tietyllä tapaa kiehtoo vetää paljon enemmän esimerkiksi livebändillä. Tykkään paljon enemmän siitä kun rummut pauhaa selän takana - se on varmaan tullut sieltä rokkiskenestä.

Jos minä olisin laulu, olisin...
...powerballadi!

Salainen ihastukseni kohde on...
... Jennifer Lopez.

En voisi elää ilman...
...hiphop-kulttuuria. Se on määritellyt elämän suuntaa tosi pitkään. Sen jos joku tyrehdyttäisi niin olisi vaikeeta ja surullinen mies.

Hävitän aina...
...avaimet.

Minä rakastan...
...vaimoani.

Minä vihaan...
...rasismia ja syrjintää.

Mottoni:
God is always on time.

Toteemieläimeni:
Chihuahua ♥ Meillä on sellainen pieni!

Jos minulla olisi kuninkaallisia voimia päivän ajan, minä...
...lopettaisin sodat! Miss Suomi -tyyppinen maailmanrauha tähän.

Autiolle saarelle ottaisin mukaani...
...vaimon ja koiran.

Googletan itseni: a) en ikinä b) ”en ikinä” c) joskus d) usein
Olen: a) introvertti b) ekstrovertti c) olen sekasorto
Valehtelin tässä kirjassa: a) kyllä b) ei


Kommentit

Form for Contact Page (do not remove)