Kesha - Praying


Totutusta soundistaan sekä aiemmista sinkuistaan vahvasti poiketen, Kesha on julkaissut nyt vahvan pianoballadin! Uusi kappale Praying on ensimmäinen soolobiisi jonka Kesha on julkaissut sitten vuonna 2012 ilmestyneen Warrior-levyn.

Näihin välivuosiin on mahtunut myös oikeuskiista jonka läpi laulaja on navigoinut tietään tähän pisteeseen. Keshan syytettyä vanhaa tuottajaansa Dr. Lukea seksuaalisesta väkivallasta ja räpiköidessään sen myötä irti myös vanhasta levy-yhtiöstään Sonysta, on tapaus poikinut myös useita muita oikeusjuttuja joista osa on jo pudotettu käsittelystä vaikka monimutkainen oikeustaisto jatkuukin osittain edelleen.

Keshan aiempi soundi on liikkunut vahvasti tanssipopin ja tunnistettavan, puhemaisen laulun ympärillä. Praying esittelee kuitenkin täysin uudelleen syntyneen, vahvan artistin joka muistuttaa enemmän Lady Gagaa ja jotain aivan uutta kuin sitä vanhaa tunnistettavaa Keshaa.

Jos laulajan edelliset hitit saivat tanssijalan vipattamaan, tämä uusi artisti veteleekin sitten kaikista oikeista sydännyöreistä. Allekirjoittaneella on pala kurkussa ja roska silmässä.

Kommentit

Form for Contact Page (do not remove)