Hiljaisuus on ohi, tätä haluan kuunnella juuri nyt

View
Viikonloppuna kirjoitin löytäneeni vihdoin hiljaisuuden kaipuuni jälkeen kappaleen jota halusin kuunnella toistolla uudestaan ja uudestaan. Sellaisen biisin, joka houkutteli minut takaisin musiikin pariin sen jälkeen kun kesäfestaroinnin ja muun hälinän jälkipuinnissa olen lähinnä nauttinut puhtaasta hiljaisuudesta.

Tuo kappale oli View:n hiljattainen julkaisu Say It Again, jolla kuullaan laulamassa myös Kasmir — tällä kertaa laulamassa englanniksi. Tällainen tummanpuhuva, erilainen, hieman omituinenkin ja pääosin hidastempoinen musiikki onkin ollut siitä lähtien ainoanlaista joka on sytyttänyt minussa jotakin.

Liitän tämän itse syksyyn koska olen vahvasti vuodenaikakuuntelija. Jaan itselleni tärkeimmät soittolistanikin vuodenaikojen perusteella. Syksy on sellaista aikaa jolloin huomaan suosivani juurikin tummanpuhuvaa soundia ja syvää rytmiä, tai sitten kaipaan jotain kepeämpää, herkempää akustista kitaran näppäilyä ja kaunista laulua.

Päätinkin koota tämänhetkiset suosikkini yhdelle soittolistalle. Tässä siis sellainen soittolista jota en oikein osaa määritellä. Soittolistalla jotakin tummaa, jotakin syksyistä ja jotakin hieman omituista.Kommentit

Form for Contact Page (do not remove)