Noin viikon biisit

2018/07/23


Demi Lovato - Sober


Demi Lovaton rohkea uutukainen on tunnustus siitä, että päihdeongelmien kanssa taistellut laulaja on repsahtanut kuuden vuoden raittiuden jälkeen. Äänimaailmaltaan riisuttu ja pitkälti vain pianoon nojautuva balladi pääsi ihoni alle, koska sillä tunne todella välittyy Lovaton äänestä, joka ei tarvitse ympärilleen sen suurempaa tuotantoa.


F - Tuntuu


Suomiräpin tulokas F on freesi ja uusi ääni, joka tuo kentälle jotain erilaista. Tuntuu on tuotannoltaan kepeä, leikkisä, hauska ja kesäinen, vaikka samalla biisi on todellinen hätähuuto turtuutta vastaan. F valmistelee tällä hetkellä keikkailun ohessa debyyttilevyään.


Miro Miikael - Babysteppei


Yksi kesähitin sijaa tahallisesti tai tahattomasti havitteleva kappale on Voice of Finlandista tutun Miro Miikaelin Babysteppei, joka muistuttaa häkellyttävän paljon Kasmirin ensimmäisen levyn leikkisämpää ja aurinkoisempaa tuotantoa. Itseltäni on jäänyt Voice of Finlandit seuraamatta, mutta tämä kappale nappasi heti mukaansa!


SONNY - Vihaan sua


Vihaan sua on kappale, jossa mennään vahvasti vuoristorataa. Säkeistössä suhteellisen flegmaattisena esittäytyvä kappale muuttuukin kertosäkeessä aivan toisenlaiseksi biisiksi, josta on flegmaattisuus kaukana sekä synkkiäkin tunteita esitellään intensiivisesti ja aggressiivisesti. Ah, ihanan emoa! Noah Kinin sekä M-Eazyn Sami Tammisen kanssa tehty kappale on SONNY:n ensimmäinen kappale tulevalta albumilta.

Pikku G - Paratiisiin feat. Ilta


Lämpenin tälle biisille hitaasti, mutta kesäauringon myötä lämpenin sillekin hieman. Alkuperäinen ajatukseni oli, että Paratiisiin on Pikku G:ltä liian suuri askel pois vanhasta tutusta ja kohti niitä geneerisiä kesähittejä, jonka olisi voinut julkaista kuka tahansa. Tavallaan olen edelleen sitä mieltä, mutta toisaalta, fiksua ei liene sekään, että vanhasta brändikuvasta pidettäisiin kynsin hampain kiinni. Muutaman näkemäni Pikku G:n kesän keikan jälkeen Paratiisiin on voittanut minut puoleensa kepeydellään ja ilmavuudellaan, jota täydentää täydellisesti Iltan koruileva ääni kertosäkeessä.


PastoriPike - Ines feat. Stigg Dogg


PastoriPiken uusin julkaisu Ines on sisällöllisesti humoristisella otteella tehty biisi, joka on soundiltaan kuitenkin äärimmäisen cool. Mikäpä muu sen täydellisemmin täydentäisi tällaista konseptia kuin itse Stigg Doggin vierailu kappaleen kertosäkeissä.


TIPPA - Roska silmäs feat. JVG


TIPPA pisti kaiken uusiksi edellisen sinkkunsa Satutat mua myötä, ja sen vuoksi olenkin mielenkiinnolla odotellut mitä on sen jälkeen luvassa. Roska silmäs jatkaa edeltäjänsä tavoin samaa tietyllä tapaa sympaattista näkökulmaa, joka samalla hienovaraisesti uhmaa toksista maskuliinisuutta. Kappale on yleisesti tuotannoltaan hyvin pelkistetty, ja sillä kuullaan vierailemassa JVG. Samalla kappale on myös juuri sopiva meme-worthy, jota tullaan varmasti jakamaan insidevitsinä kuuntelijoiden henkilökohtaisissa keskusteluissa.


Muut soittolistalle lisätyt biisit:


Kaija Koo - Paa mut cooleriin feat. Reino Nordin
Ariana Grande - God is a woman
Jenni Vartiainen - Voulez-vous
Meghan Trainor - ALL THE WAYS
Nicki Minaj -Rich Sex feat. Lil Wayne
Olli Herman - Tahdon vaan ajaa

Pete Parkkonen - Kävi niin kävi näin feat. Etta
Reino Nordin - NYT
Teflon Brothers - Maradona - En Español 
Tove Lo - bitches feat. Charli XCX, Icona Pop, Elliphant, Alma
You Me At Six - Fast Forward
Sini Yasemin - Adios
Justin Timberlake - SoulMate

Sunrise Avenue - Dreamer
Aqua - Rookie
Evelina - Vielä kerran
SANNI - Jacuzzi
SANNI - Sit ku mä oon vapaa
Roope Salminen & Koirat - Joku päivä töitä teen feat. Pepe Wilberg
Fintelligens - Kivijalka feat. PetterVuosisoittolista 2018


Lähetä kommentti

INSTAGRAM @joannahearts

© MUSIIKKIBLOGI. Design by FCD. Musiikkiblogi.fi fiilistelee juuri nyt: Lauv, Yeboyahin visuaalinen EP, Lizzon huilusoolot, saapuva syksy.