Noin viikon biisit
Elias Kaskinen & Päivänsankarit - Taksi vai Uberi?


Elias Kaskinen ja Päivänsankareiden debyyttialbumi Elämä lupaa mulle oli itselläni kovassa soitossa sen julkaisun aikaan. Sittemmin julkaistuista sinkuista yksikään ei ole täysin hurmannut, vaan jotain on jäänyt puuttumaan. Olen jäänyt kaipaamaan jonkinlaista särmää ja leikkisyyttä. Tämä on ensimmäinen sinkkujulkaisu, jossa tuntuu sitä olevan, ja se onkin ollut kovassa soitossa! Todistetusti toimii myös keikoilla.


Robyn - Missing You


Vaikka sitä useimmin toivoo, että asiat jotenkin kehittyisivät ja menisivät eteenpäin, on tavallaan ihanaa myös että jotkut asiat eivät koskaan täysin muutu. Missing You on Robynin ensimmäinen soolojulkaisu sitten kahdeksan vuotta sitten julkaistun Body Talk -albumikokonaisuuden. On hauskaa, miten uuden, turvallisen ihanaa Robynia tarjoileva Missing You myös heitti minut välittömästi takaisin tuohon aikakauteen, vuoteen 2010, jolloin Robyn oli itselläni äärimmäisen kovassa soitossa. Melkein tunnen itseni tanssimassa Call Your Girlfriendiä Tavastian lauantaidiskon  tanssilattialla, haistan kaikki ne tuoksut, maistan karpalolonkeron kitalaessani ja tunnen kuinka kenkäni jäävät kiinni tahmeaan tanssilattiaan. Kukapa olisi uskonut, että nuoruuden lähde löytyykin tästä Robynin uudesta sinkusta.


Seksikäs-Suklaa - Koskematon feat. Ellis


Aiemmin pääasiassa huumoriin ja bilearvoon nojautuvaan musiikkiin erikoistunut Seksikäs-Suklaa menikin sitten ja julkaisi uuden kappaleen, ihan niin kuin sillein tosissaan. Koskematon on haikea ja melankolinen erobiisi, jossa kuullaan kertosäkeessä Ellisin kaunis, koruileva ääni. Uusi suunta musiikille on odottamaton, mutta yllättävän uskottava.


ABREU - Yhen elämän juttu


Taannoisen kesällä viettämäni kahden viikon Kreikan matkan eniten kuuntelemani kappale taisi olla ABREU:n Yhen elämän juttu, joka julkaistiin puolessa välissä lomamatkaani. Siinä on jotakin erityistä, kun katsoo auringon laskevan turkoosin meren taakse, ja tämä kappale pauhaa kuulokkeissa. ABREU:n uusi musiikki on mennyt himpun verran eksoottisempaan suuntaan, mutta mielestäni se on toiminut hyvin.


Benjamin - Naarmuja feat. IBE


En tiedä mitä odotin Benjaminin uudelta musiikilta. En kai oikeastaan mitään. Siitä huolimatta Naarmuja löi täysin ällikällä, ja yllätti positiivisesti. Vaikka kappaleen tematiikka ja teksti ei sinänsä tarjoa mitään uutta, on kappaleessa äärimmäisen vangitseva koukku, ja myös kappaleen tunnelmaan jää helposti kiinni. Lisäksi biisin viittaukset Lanaan ja Ed Sheeraniin ovat sellaista nannaa, joka nykypäivänä toimii, ja sitookin biisin nokkelasti tähän päivään. Artistien ahtaminen suomenkieliseen muottiin ei aina toimi, mutta Naarmuja on oikeastaan erottuvampaa ja laadukkaampaa Benjaminia, kuin muutaman vuoden takainen englanninkielinen Benjamin. Jään kiinnostuksella seuraamaan!


Imagine Dragons - Natural


Tämä kappale muistutti taas siitä miksi rakastan tätä bändiä, ja miksi minun pitäisi kuunnella sitä enemmän. En ole varmaan koskaan kuullut Imagine Dragonsilta kappaletta, joka ei jotenkin tekisi syvää vaikutusta. Suuressa osassa ovat varmasti solisti Dan Reynoldsin vokaalit, jotka ovat kaikkea sitä mitä miesartistien äänissä minuun yleensä iskee. Toki bändin musiikki on äänimaailmaltaan muutenkin mahtipontista. Natural kuulostaa sellaiselta kappaleelta, josta tulee kannustamaan minua eteenpäin vielä monessa tilanteessa, kun kannustusta tarvitsen.Muut vuosisoittolistalle lisätyt biisit


Bebe Rexha - I'm a Mess
Cavallini & Shrty - Kultaa mun kaulas
Gabriel Lion - Dirty Margarita
LEO - Mul on sut feat. Janna
Meghan Trainor - TREAT MYSELF
Adikia, Mon-Sala, Yas Lo, SOFA, Yeboyah, Nisa, Donatella, F - Koskematon (RMX)
Anna Puu - Keho puhuu
YONAKA - Fired Up
YOUNGHEARTED - Hullaannun
Ariana Grande - God is a Woman
ZAYN - Too Much feat. Timbaland
The 1975 - Love It If We Made It
Ruusut - 555 feat. Paperi T
Elias Gould - Maaliskuu
Gasellit, JVG - Mitä mä Malgas
SATUTIN - King Kong
Sebastian Da Costa, Diison, Temaj, Isaac Sene - Supreme


Vuosisoittolista 2018


Soittolistalta kuulet uutta musiikkia, varteenotettavia tulokkaita, sekä muita Musiikkiblogissa tehtyjä biisinostoja. Soittolista päivittyy noin kerran viikossa, eli silloin tällöin, eli emme oikeastaan osaa sanoa milloin. Seuraa soittolistaa tästä.
 

Kommentit

Form for Contact Page (do not remove)