Ystäväkirja: Aleksanteri Hakaniemi

Ruisrock

 

Nimi: 
Aleksanteri Hakaniemi


Ikä: 
23

Minua kutsutaan: 
Ale, Pääesiintyjä, Nuori Danny. Ei kukaan kutsu mua pääesiintyjäks tai Nuoreksi Dannyksi, mut mä laitan ne silti. 

Minä uskon...
Lauluihin. Vaikka Apulanta ja Toni Wirtanen sanoo ettei pitäisi, niin uskon silti. Tekee musta haaveilijan. 

Parhaat asiat elämässä ovat...
Hyvät yöunet, pitkät illat, lyhyet darrat. Kolme kivaa.

Minua kuvaillaan...
Aidoksi, hyväksi tyypiksi kun nukun.

10 vuotta sitten minä...
Aloitin yläasteen

Paras laulu maailmassa on...

Jos minä olisin laulu, olisin...
Hitti

Salainen ihastukseni kohde on...
Samuli Edelmann

En voisi elää ilman...
Happea

Hävitän aina...
Ajan.

Minä rakastan...
Sitä mitä teen.

Minä vihaan...
Huonoo meininkii. Se pitää sisällään kaiken. 

Mottoni:
On yks laki ja se on todellaki.

Toteemieläimeni:
Haaskalintu

Jos minulla olisi jumalallisia voimia päivän ajan, minä...
Siirtäisin Suomen kaupungit lähemmäs toisiaan, koska Suomessa on tosi paljon sellaisia tyhjiä kohtia, kun me ajetaan ympäriinsä keikoille. Siellä ei ole mitään, niin voisiko kaupungit vaan olla lähempänä toisiaan? Mulla on tällainen visio, että kaikki Suomen kaupungit siirrettäisiin etelämmäksi niin, että n. Suomen puolesta välistä alas päin olisi pelkkiä kaupunkeja ja loppumaa Pohjoisessa olisi sen niminen kuin Temmellysmaa, jossa saa tehdä mitä vaan. Temmellysmaassa voisi ajaa autolla niin lujaa kuin haluaa, ja siellä olisi sellaisia kauhakuormaajia, joilla voisi repiä puita.

Autiolle saarelle ottaisin mukaani...
Lentokoneen.

Googletan itseni: a) En ikinä b) "En ikinä" c) Joskus d) Usein
Olen: a) Introvertti b) Extrovertti c) Olen sekasorto
Valehtelin tässä kirjassa: a) Kyllä b) En


Kommentit

Form for Contact Page (do not remove)