Noin viikon biisit

Noin viikon biisit esittelee uutta musiikkia, varteenotettavia tulokkaita, sekä muita Musiikkiblogin tämän hetken suosikkeja. Soittolista päivittyy perjantaisin, ja postaussarja noin kerran viikossa, eli silloin tällöin, eli emme oikeastaan osaa sanoa milloin.


Kuva: Lauri Laukkanen

Apocalyptica, Sanni, TIPPA - Me melkein kuoltiin


Maailmalla suosiota kerännyt, klassisilla soittimilla rock- ja metallimusiikkia tekevä Apocalyptica julkaisi uuden singlen Me melkein kuoltiin, jolla kuullaan vierailemassa kotimaisiin huippunimiin omissa genreissään lukeutuvat Sanni ja Tippa

Biisi sai ensiesityksensä tänä iltana järjestetyssä Emma Gaalassa, ja jäi sieltä jotenkin tehosoittooni, vaikka onkin biisinä jotenkin outo. Toisaalta juuri se tekee siitä niin hyvän. Apocalyptican hallitseva soundi tuo kappaleeseen äänimaailman, joka ei ihan vastaa sitä mitä tällä hetkellä on muuten pinnalla. Ja tämä on siis ilman muuta hyvä juttu! 


Reino Nordin - Oot ansainnut kaiken


Aiemman menestysalbumin jälkeen suuresti odottamani Reino Nordinin uutuusalbumi Cara Mia näki vihdoin päivänvalon tällä viikolla. Eheällä Cara Mia -albumilla kuuluvat Reinon elämässä jyllänneet tunnetilat. Lauluissa on aikuisen miehen ajatuksia perheestä, rakkaudesta ja menetyksestä. Tasapainon etsiminen ja sen löytämisen vaikeus saavat vastapainokseen myös iloa ja keveyttä.

Kokonaisuutena Cara Mia on ihan supertyylikäs ja hieno kokonaisuus, joka yllätti itseni erityisen positiivisesti. Omaksi suosikikseni nousi jo ensikuuntelulla Oot ansainnut kaiken, josta kasvaa varmasti uusi tsemppibiisini kun kannustusta tulevaisuudessa kaipaan.

Tsekkaa myös Reinon kuratoima kuukauden soittolista musiikkiblogille täältä!


Billie Eilish - bury a friend


Maailman siistein Billie Eilish julkaisti luonnollisesti jälleen uuden maailman siisteimmän biisin, jota tuntuu maailman siisteimmältä kuunnella. Bury a friend on äärimmäisen pelkistetty yksinkertaisiin rytmeihin nojautuva kappale, jossa Billie Eilish kuulostaa jälleen maailman siisteimmältä. Jos jäi epäselväksi, niin siis Billie Eilish on tosiaan maailman siistein.


Etta - 10


Suomiräpin tulokaslupaus Etta julkaisi vihdoin odotetun debyytti-EP:nsä 10. Aiemmin Etta on antanut itsestään meille vasta yhden, toki äärimmäisen kovan esikoissinkkunsa Ballerina, joka julkaistiin loppukesästä.

EP:n biisit tuntuvat melko R&B-painotteisia ja kevyiltä, mutta sisältää myös toki muutaman momentin, jossa hieman painavampaa sylkemistä. Täältä vauhdikkaammasta päästä ovat ehkä MayDay, sekä EP:n nimikkobiisi 10, joka kuitenkin ehkäpä pienoinen etiäinen Tory Lanezin Shootersista

Kaiken kaikkiaan viisiraitainen EP tarjoilee meille viisi täysin uutta kappaletta, yllättäen ei niin rap-painotteista kuin mitä Ballerina antoi etukäteen odottaa. Kuitenkin erittäin vahva esiinastuminen Ettalta!Muut soittolistalle lisätyt kappaleet


ALMA - When I Die
Ariana Grande - needy
Astrid S - Someone New
Chris Burton - Love Letters
costee - Eka tääl
Cyan Kicks - Tidal Wave
eetu - ILMAN MITÄÄN FEIKKII
F - Kärpänen / feat. Pyhimys
Gracias - Mis ollaan / feat. DeezyDavid
Halko - Buuttaa
IBE - iClout
Khalid, Disclosure - Talk
Lil Peep - I've Been Waiting / feat. ILoveMakonnen, Fall Out Boy
Maggie Rogers - Light On
Maustetytöt - Tein kai lottorivini väärin
Meghan Trainor - FOOLISH
Nisa - Clueless / feat. Hash
Pihlaja - Valssi
Reino Nordin - Cara Mia
Rival Sons - Feral Roots
Robin Packalen - I'll Be With You
Ruben - Lay By Me
Satu, Tiia Karoliina, LEHMÄ - MAKI
SINI YASEMIN - Epävakaa
SINI YASEMIN - Rappioromantiikkaa
SMINI - Trapparina
STEREO - Vuosien päästä / feat. Etta
SVEA - Die For You
Tuure Boelius - Vihaan rakastaa sua
Vinttikoira, Seksikäs-Suklaa - Isoi juttui tulos
White Balance - Fall Down Dead


Vuosisoittolista 2019


Noin viikon biisit esittelee uutta musiikkia, varteenotettavia tulokkaita, sekä muita Musiikkiblogin tämän hetken suosikkeja. Soittolista päivittyy perjantaisin, ja postaussarja noin kerran viikossa, eli silloin tällöin, eli emme oikeastaan osaa sanoa milloin. Seuraa soittolistaa Spotifyssa tästä.

Kommentit

Form for Contact Page (do not remove)